avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale cum pot scoate un autoturism de la finante?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

cum pot scoate un autoturism de la finante?

buna ziua!am luat in evidenta un autoturism iar dupa doua luni am dat masina iar cei de la acte auto nu mi-au facut copie dupa cartea masinii si nu o pot scoate de la impozit iar de noul proprietar al masinii nu il pot gasi...cum asi putea scoate masina de la impozit daca nu am copie dupa cartea masinii?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:58, 4 Februarie 2015
Cu copia dupa certificatul fiscal emis de fisc in vederea vanzarii si cu copia dupa contractul de vanzare.
pai nu o pot scoate de la finante ....nu imi da fisa fiscala fara copie dupa cartea masinii...
Da, pentru ca nu aveti certificat fiscal, de aia va cere copie dupa cartea masinii, pentru ca in mod normal trebuia sa cereti initial si anterior vanzarii, certificatul fiscal de la fisc si abia apoi sa vindeti masina, iar acum nu va mai trebuia cartea masinii pentru radiere. Insa dvs. nu ati facut asa, ati vandut masina fara certificat fiscal. Este?
In cazul asta nu aveti ce face decat sa mergeti la firma care a facut actele poate au ei un exemplar sau sa il cautati acasa pe cumparator sau pur si simplu sa il chemati in judecata (si toate astea pentru ca nu le-ati facut la timp cum trebuie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto in vederea inmatricularii trafyctz trafyctz Buna ziua, astazi Sambata 23-03-2013 am vandut o masina care era pe numele meu. Am fost la cineva care se ocupa cu acte auto si mi-a facut decat actul de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto georgegradinaru georgegradinaru Buna ziua. In urma cu cateva luni am vandut masina din cauze tehnice si am cumparat alta. Acuma vreau sa o scot de la impozit ( sa o radiez de la fisc ) si nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)