Buna ziua. In urma cu cateva luni am vandut masina din cauze tehnice si am cumparat alta. Acuma vreau sa o scot de la impozit ( sa o radiez de la fisc ) si nu stiu cum sa procedez. Mentionez ca noul proprietar al vechii masini a dezmembrat-o, deci nu a inmatriculat-o, actele ei ramanand la mine. Va multumesc anticipat.
Vanzarea putea avea loc dupa obtinerea unui certificat de atestare fiscala din care sa rezulte ca la momentul vanzarii nu aveati datorii. Raportat la situatia dv., daca nu aveti datorii, mergeti la Directia fiscala cu copie de pe CI al dv. si al cumparatorului, cu copia contractului de vanzare cumparare si completati o Fisa de scoatere din evidenta a mijlocului auto. Trebuie sa achitati impozitul pentru acel autoturism pana la data depunerii cererii de scoatere din evidenta. ;)
In momentul de fata, la Taxe si impozite am impozitele pe ambele masini, cel de anul trecut si de anul acesta pentru masina achizitionata, impozitul pe anul acesta la vechea masina, taxa de parcare si o amenda de circulatie. Trebuiesc platite toate sau doar impozitele auto?
Radiere masin
iuli113
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta:
Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Radiere masini
joco21
Am si eu o intrebare?Anul trecut am vandut o Dacia 1400 fara contract de vanzare-cumparare.Acuma la data 26-Mai a expirat Itp-uri si na cautat nimeni ca vrei ... (vezi toată discuția)