avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie complementara

buna ziua numele meu este petrea nicoleta mama a 5 copii!Am si eu o intrebare.Mi sa taiat alocatia(complementara)deoarece am avut o masina din anul 2006 pe care in momentul in care eu am facut actele pt alocatie am vanduto deci eu nu am mintit cu nimic cand am complectat acele acte masina fiind vanduta doar ca avand datorie la primarie pe impozit nu am reusit sa scot acel fiscal sa o stergem de pe noi iar alocatia mi sa taiat si nu mai beneficiez de nici un ajutor de la ei!!pot cumva sa contest acest lucru deoarece intre mine si cumparatotul masinii sa facut un cintract de vanzare cumparare dar nu si legalizat!!pot intra in posesia alocatiei din nou daca inca mai am acele datorii la primarie???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:56, 14 Iunie 2016
Dupa vanzarea masinii, nu ati depus actele pentru scoaterea de pe rolul fiscal?
am incercat la primarie pt ca de acolo trebuie sa scot fiscalul iar cei de acolo nu doresc sa mil dea pana nu paltesc datoriile de la primarie tot din urma ce am si fiind o suma mare eu nu miam permis deocamdata sa pot sa o platesc!
Cred ca nu ati inteles ce v-am intrebat . Reformulez, dupa vanzarea masinii ati mers cu contractul de vanzare - cumparare a masinii la Fisc pentru a va scoate din evidente masina pentru a nu mai plati impozit?
da probabil ca nu inteleg deoarece chiar nu ma pricep atat,dar ca sa merg la fisc mi sa spus ca imi trebuie fiscalul de la primarie este adevarat???iar cei de la primarie nu mi-l dau asa cum vi-am explikat pana nu voi plati toate darile la ei!ori isi bat joc de mine ori nu stiu ce sa zic chiar nu cunosc procedurile!!!multumesc pt raspunsurile prompte!
Am inteles.

Pentru scoaterea din evidenta a unui autoturism de la Administraţia Financiara unde este inscris sunt necesare urmatoarele acte:
-declaraţia pentru scoaterea din evidenta a mijloacelor de transport

- fisa de inmatriculare auto

-certificat de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale din care sa rezulte achitarea datoriilor la zi

-certificat de radiere din circulaţie eliberat de catre Serviciul Circulaţie din cadrul Inspectoratului de Politie in original

Alte discuții în legătură

Radiere auto georgegradinaru georgegradinaru Buna ziua. In urma cu cateva luni am vandut masina din cauze tehnice si am cumparat alta. Acuma vreau sa o scot de la impozit ( sa o radiez de la fisc ) si nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in 2014 am vandut o masina catre cineva din botosani(eu ... BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua! In 2014 am vandut o masina catre cineva din Botosani(eu avand domiciliul in Teleorman). Am facut contract vanzare cumparare, am scos fisa de ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)