avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită exceptia lipsei calitatii procesuale pasive
Discuție deschisă în Executare silită

exceptia lipsei calitatii procesuale pasive

am facut o contestatie la executarea silita
nu am fost priceputa in formularea cererii si la scurt timp am primit de la judecatorie o adresa in care se mantiona
va solicitam sa treceti in cerere partile din proces
Am trecut toate partile din procesul pe care l am pierdut
Acum cand a intrat pe rol cererea mea s-a cerut exceptia lipsei calitatii procesuale pasive de doi parati
Alti doi parati, cei carora le sunt debitoare si executorul judecatoresc au indeplinit conditiile de calitate procesuala pasiva
Ce se va intampla in continuare?
Eu ca petitionar nu am cunoscut aceste reguli, apoi am fost influientata de adresa primita despre care am vorbit mai sus
Instanta a spus "mai intai judecam exceptiile, apoi mai vedem"
"O sa primiti acasa" a fost raspunsul la intrebarea mea naiva "gata s-a terminat?"
Spuneti-mi va rog ,care este cursul acestui proces?
multumesc

Cel mai recent răspuns: dogarudobra , utilizator 17:30, 7 Februarie 2015
Se va admite probabil excepția lipsei calității procesual pasive și se va continua procesul cu părțile rămase, creditorii și debitorul. Nu se va termina aici, dacă nu au fost invocate și alte excepții.
asa sa fie! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! imi poate explica cineva, va rog, ce înseamnă toate ... Elena072 Elena072 Bună ziua! Imi poate explica cineva, va rog, ce înseamnă toate astea? Mulțumesc! Admite excepţia netimbrării cererilor, invocată de către pârât. ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar care s-a judecat pe fond,instanta a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a uneia dintre parti care avea in dosar ... (vezi toată discuția)
Actiune civila officemvp officemvp buna seara va solicit su o intrebare. in cazul in care instanta admite pe un capat de cerere subsecvent cererii principale exceptia lipsei calitatii ... (vezi toată discuția)