avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare de post in perioada platii stimulentului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare de post in perioada platii stimulentului de insertie

Buna ziua ,

Angajatorul poate defiinta postul daca ma aflu in perioada platii stimulentului de insertie ?
In plus inainte ca copilul sa implineasca 2 ani mi-au adus la cunostinta ca postul a fost desfiintat si o oferta alteternativa pe care am refuzat-o pentru ca atributiile postului nu corespunde cu atributiile postului desfiintat.
De fapt , o data cu desfiintarea posturilor a avut loc o redenumire a vechilor posturi , dar cu aceleasi atributii . Prin aceasta desfiintarea s-a urmarit de fapt reducere de personal.
As putea contesta in instanta informarea care mi-au adus-o la cunostinta ? Ma aflu in cele 45 zile in care o pot contesta de cand am luat la cunostinta.
Ce as castiga daca as contesta-o in instanta ?
Este adevarat ca daca o contest pot infiinta postul pe care l-au desfiintat?

Mulltumesc frumos pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:56, 4 Februarie 2015
Desfiintarea unui post poate avea loc si in perioada cat se beneficiaza de stimulentul de insertie.

Dvs nu aveti ce sa contestati in intanta , in prezent. In instanta se va contesta decizia de concediere si nu instiintarea ca vi s-a desfiintat postul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil pana la 2 ani deea.18 deea.18 Popate fi defiintat postul unui salariat aflat in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani? Daca da, poate fi ales cu prioritate postul sau? Ce ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de plata a stimulentului de insertie Antonia17 Antonia17 Bună ziua, revin în atenția dvs cu o noua situație cu rugămintea de a a-mi oferi un sfat. Am schimbat angajatorul după întoarcerea din CIC, făcând ... (vezi toată discuția)
Concedierea la intoarcerea din concediu crestere copil ralucapetcu ralucapetcu Buna ziua, Ma aflu in concediu crestere copil pana pe data de 11.02.2011. Pe data de 28.01.2011 am depus o cerere de reincadrare ca salariat (incetarea ... (vezi toată discuția)