avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Calomnie si defaimare pe Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Calomnie si defaimare pe Facebook

As vrea sa ma lamuriti si pe mine cine stie cu urmatoarea problema:
O persoana, la care eram dator suma de 15 euro, m-a facut in toate felurile pe o pagina de Facebook. A intrat in contul meu de unde a luat cateva fotografii, a contactat mai multi prieteni de ai mei cu care nu avea nici o treaba, doar ca sa vada acea postare. M-a facut jeg, gunoi, mincinos si multe altele.
Intrebarea mea este dacă pot sa o dau in judecata pe această persoană si cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:53, 5 Februarie 2015
Puteti. Actiune in civil pentru incalcarea imaginii si demnitatii. Puteti solicita daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postarea unei fotografi dyadiana dyadiana Bună seara, pe rețeaua de socializare Facebook ce se întâmplă dacă îl ai pe cineva la prieteni și intri pe. Pagina lui și distribui o fotografie cu ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept la confidentialitate alina.livia alina.livia au fost postate pe fb, fara acordul meu, poze cu mine inaite/dupa o interventie . ce pot face? in formularele completate la o clinica de fite din Timisoara am ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa dau in judecata facebook? invodkawetrust invodkawetrust Ce au facut ei exact este sa lase un utilizator sa puna o poza, public, cu o persoana eviscerata de un tren, am dat report la respectiva fotografie iar ... (vezi toată discuția)