avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme psihice si consum alcool degenerate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme psihice si consum alcool degenerate

Buna ziua.
in urma consumului exagerat de alcool o problema de familie s-a agravat si acum sotul, dupa ce a agresat sotia si fizic, si aceasta a fugit din casa cu copii, nu-i mai da voie sa ia nimic din lucrurile personale ale sotiei si ale copiilor. Problema si mai grava, la adresa respectiva este inregistrata si o firma, care-si desfasura activitatea tot acolo, deci toate activitatile s-au suspendat, pierderile materiale sunt mari. Care ar fi solutia legala, ca sa se poata lua de acolo actele firmei, lucurile personale in mod urgent, pentru ca solutia legala prin instanta dureza foarte mult, iar politia nu se amesteca in conflictele familiale?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 6 Februarie 2015
A fost la politie si a cerut sprijinul sa intre in casa? Eu cunosc un caz in care sotia a fost insotita de politisti sa isi ia lucrurile din locuinta familiei.
Daca cere ordin de protectie impotriva lui, poate chiar sa fie reintegrata in casa si el sa fie indepartat.
Se da termen cu urgenta, o saptamana-doua de la depunerea cererii.
Politia a dat raspuns ca nu are lege sa intervina, pana nu exista hotarare judecatoreasca. Situatia este urgenta, practic sotia cu copii este in strada fara nimic.
ce a cerut de la politie?
Ca sa ajute sa ia lucrurile copiilor si sa poata desfasura activitatea firmei, avand sediul acolo, ca se pierd multe.
Acasa n-o lasa sa revina ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul schimbă yala intrare apartament wazz wazz Buna ziua Ce poate face o femeie careia sotul schimba butucul de la usa apartamentului proprietatea lui pentru ca sotia sa nu mai poata intra in casa lui ... (vezi toată discuția)
Situatie dramatica monica.av monica.av Sunt in situatia disperata de a-mi ajuta familia respectiv :nepotii, verisoara si matusa. In momentul de fata verisoara mea se afla in proces de divort , la ... (vezi toată discuția)
Sotie imorala davedit abandon de familie si dezinteres pt copii timp de mai multe luni Grigore Daniel Grigore Daniel Ma numesc Gigore Daniel si sotia a plecat de acasa an urma cu mai multe luni, la 'serviciu' zice-a ia, am gasito la un salon de masaj erotic exista si pe ... (vezi toată discuția)