avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare silita

Buna ziua,
In August 2012 am primit la sediul societatii unde lucrez un proces verbal de instiintare poprire la care s-a dat curs si s-a platit lunar 1/3 din venitul realizat.Poprirea fiind instituita dupa 3 ani de la ultima plata cand creanta era in valoare de 8500 euro.
Suma creditului restant era in valoare de 10181.89 euro plus cheltuieli de executare silita 4742.77 lei la 29.08.2012.
La data de 20.01.2015 am primit un proces verbal de la BEJ cu valoarea de 10545.24 euro calculate la data de 01.05.2014.Pana la 30.11.2014 s-au platit 16578 lei .
Deoarece pentru creditul restant s-a dat hotarare judecatoreasca cu executare in 48 ore ,penalitatile se calculeaza in continuare.
Va rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia in care mi se opreste lunar suma si se vireaza in contul BEJ ,dar suma initiala nu scade din contra creste.
Am vreo sansa sa merg pe cale juridica pentru a contesta penalitatile care se calculeaza si sa se hotarasca o suma exacta,deoarece in stilul asta nu se stinge datoria intr-o viata de om.

Ultima modificare: Joi, 5 Februarie 2015
GabrielaStan76, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:39, 5 Februarie 2015
Concret care este intrebarea dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Penalitati la o datorie recuperata de executor enetatiana enetatiana Buna ziua , Situatia este urmatoarea: Acum vre-o 4 ani sotul meu a contractat un CAR,din anumite motive (niste necazuri cu copilul la nastere)am intarziat cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare corecta de catre executor a datoriilor la banca eagle_free eagle_free Am citit un material (publicat in august 2012) pe net care spune ca: Astfel, conform noilor reglementari, nu se pot aplica dobanzi penalizatoare decat la ... (vezi toată discuția)