avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs angajare aeroport otopeni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs angajare aeroport otopeni

buna ziua.am si eu urmatoarea speta.Zilele trecute am participat la un concurs pentru angajare in cadrul aeroportului henry coanda bucuresti.postul era de masinist agregate aeroportuare si conditiile de participare erau:permis de conducere categ b,c si e si diploma de bacalaureat.la telefon intreb in ce consta concursul si mi se spune ca o sa dau un examen de cunostinte,un interviu, limba engleza si o sa conduc niste utilaje.ma prezint la examen unde eram vreo 32 de candidati pe un singur loc.trec de proba de cunostinte pentru soferi,intru la interviu, limba engleza si trec de toate cu bine.problema cea mare vine in momentul in care ne scoate in curte si ne arata utilajele pe care vom da proba.deci ne-a pus sa conducem o masina speciala care tracteaza avioanele si pe care nici macar la tv nu o vazusem.si problema nu era de condus ca se conducea destul de usor dar trebuia sa o manevrezi cu o remorca legata in fata utilajului printre niste jaloane.acest lucru mi s-a parut imposibil si bineinteles am picat aceasta proba.Intrebarea mea este daca vi se pare corect si legal acest concurs in conditiile in care ne-a fost explicat in mare cum sa procedam,nu am citit si nu am semnat nici un regulament de functionare al acestui concurs si nu am fost instruiti dpdv al SSM pentru conducerea uni astfel de autovehicul.sunt de parere ca pentru conducerea acelui vehicul cu remorca in fata printre jaloanele acelea iti trebuia totusi o pregatire si cateva exersari insa nu ti se ofera aceasta posibilitate.am plecat foarte dezamagit insa nu am spus nimic de teama ca nu ma vor mai chema la urmatorul concurs(se organizeaza cam de 2 ori pe an).dvs ce parere aveti?
va multumesc :((

Alte discuții în legătură

Nerespectarea conditiilor pentru ocuparea unui loc de munca teo2304 teo2304 Buna ziua, as dori sa stiu cum sa procedez pentru ca ocuparea unui loc de munca sa se faca corect si legal. Mentionez ca am certitudini ca exista frauda si ca ... (vezi toată discuția)
Posibile noi probe la admitere la inm 2011-2012 - incredibil ce vor sa faca! mer_123 mer_123 Acum cateva zile s a afisat pe saitul CSM un anunt privind recrutarea magistratilor pe viitor (aflata in dezbatere publica),probabil va intrebati ce vor sa ... (vezi toată discuția)
Respins la concurs - exista o solutie juridica viabila? mikas mikas Sotul meu lucreaza ca subofiter in cadrul MJ, absolvent Drept, si a sustinut in vederea participarii la un concurs de ocupare posturi ofiter o examinare ... (vezi toată discuția)