avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda depasire linie continua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda depasire linie continua

Sotul meu a fost oprit in trafic deoarece,sustin politistii,a depasit linia continua.De fapt pe sosea nu se distingea nici o linie.A platit amenda pe loc,dar are permisul suspendat 30 zile.In procesul verbal,sotul,a consemnat ca marcajul nu este vizibil.Se poate face contestatie pentru anularea retinerii permisului?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:00, 5 Februarie 2015
Da, se poate face, va trebuie poze de pe portiunea respectiva de drum cu privire la linia netrasata, dar si cu privire la semnele de circulatie din portiunea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor solutionare contestatie depasire pe linie intrerupta holograma holograma Va rog sa ma ajutati in solutionarea unei contestatii impotriva unui proces-verbal de contraventie in care sunt victima unui abuz din partea agentului de ... (vezi toată discuția)
Plangere contra p.v.c. a contraventiei depasire coloana vladhone vladhone Dupa ce am citit aici pe forum ce probleme au unii, chiar nu m-ai vroiam sa deschid un alt topic cu problema mea (chiar neinsemnata fata de altele). Dar totusi ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat inessro inessro in data de 8.09.2008 conduecam autoturismul pe drumul de la arad la timisoara. intre localitatile sag si vinga este o portiune de curba la dreapta in sens de ... (vezi toată discuția)