avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completare reteta electronica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completare reteta electronica

mama mea are un venit de 432 lei pe luna,asta insemnand pensia de urmas.in fiecare luna cand ridica reteta de la medicul de familie,acolo la felul de asigurat tot timpul este bifat la categoria PENSIONAR,iar medicamentele costa ca si cum ar avea venit mai mare de 700 lei.dupa parerea mea nu ar trebui bifat casuta cu 0-700 LEI?am facut tot timpul calcule si se compenseaza exact ca si cum ar avea venit mai mare de 700.am discutat si cu asistentele de la cabinet si au spus ca e trecuta ca fiind beneficiara de 90% de compensare.specific ca nu are nici un venit in afara de pensie.nu ar trebui ca si medicamentele trecute pelista b sa fie tot cu 90%.calculele sunt facute de mine cu ajutorul site-ului www.medicamentecompensate.ro.acolo arata exact preturile cum apar si pe bonul fiscal de la farmacie.

Alte discuții în legătură

Lg 189/2000 buna ziua, mama mea fiind beneficiara a lg 189/2000 ... atinas atinas Lg 189/2000 Buna ziua, Mama mea fiind beneficiara a Lg 189/2000 Nu are medicamentele gratuite. Dar conform cu Art. 5. - Persoanele prevăzute la art. ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta si am cerut o cutie de antibiotic, farmacista a spus ca am nevoie de reteta pentru a putea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la casa de sanatate, pensie mai mica de 700 lei II_Maria II_Maria Bună ziua, Cu o pensie mai mică de 700ron, care sunt facilitatile in ceea ce priveste retetele medicale? Mentionez ca in baza de date a Casei este ... (vezi toată discuția)