Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta si am cerut o cutie de antibiotic, farmacista a spus ca am nevoie de reteta pentru a putea sa-mi dea antibioticul, am primit pana la urma cutia cu antibiotic, dar nu am primit bon fiscal, am solicitat sa-mi ofere si bonul fiscal, a spus ca nu poate sa imi dea, deoarece farmaciile nu au voie sa elibereze antibiotic fara reteta, a spus sa-i dau inapoi cutia cu antibiotic si sa imi ofere bani inapoi, ca nu am reteta si nu au voie sa imi dea bon fiscal pe antibiotic, o data ce am primit antibioticul asa e logic sa primesc si bonul fiscal? a spus sa aduc reteta de la medic, eu nu am reteta, atunci nu imi poate da bon fiscal pe antibiotic, cum sa dai un medicament fara bon fiscal, nu se poate, asa a spus ca ei nu se risca pentru nimeni si daca nu am reteta, nu imi poate oferi bon fiscal, daca nu imi convine sa-i dau inapoi cutia cu antibiotic si primesc bani pe ea. Farmacia este sau nu obligata sa imi ofere bon fiscal pe antibiotic chiar daca eu nu am reteta? pentru ca am primit deja cutia si este inlogic sa o returnez, este legal asa ceva sau nu? O data ce am primit cutia cu antibiotic la solicitarea mea si dupa am precizat ca doresc bon fiscal, nu am reteta pentru antibiotic, a spus ca nu imi poate oferi bon fiscal si sa aduc reteta sau sa-i dau inapoi cutia cu antibiotic pentru a imi oferi bani.
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
12:26, 31 Iulie 2023