avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... URGENT DORESC UN RASPUNS! AM CUMPARAT O CUTIE DE ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

URGENT DORESC UN RASPUNS! AM CUMPARAT O CUTIE DE NUROFEN FORTE ...

Urgent doresc un raspuns!

Am cumparat o cutie de nurofen forte de la o farmacie, dar mam razgandit si doresc sa returnez cutia de nurofen forte din motive personale(razgandire) ce trebuie sa fac mai departe va rog frumos. O cutie de nurofen forte costa 24 lei, farmacia refuza returnarea medicamentului si refuza sa imi dea bani inapoi, ma pot adresa la opc sau la colegiul farmacistilor, eu pur si simplu doresc sa returnez cutia de nurofen forte 24 lei pentru ca mam razgandit, farmacia nu vrea sa imi dea contra valorea medicamentului. Va rog sfaturi
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:35, 11 Octombrie 2021
Cautati pe net Politica de retur a farmaciei respective si faceti returul conform ei
Pot sa fac retur sau nu?

Cei de la Farmacie au spus ca ei nu fac retururi la medicamente si ca au afisat in farmacie ca medicamentele cumparate nu se returneaza si din cauza covid 19, au afis in farmacie ca nu returneaza medicamente din cauza covid 19.

Eu am cumparat o cutie de Nurofen Forte in valoare de 24 lei dar cand am ajuns acasa, mam razgandit si doresc sa fac returul la medicament, farmacie refuza sa faca returul si sa imi dea bani inapoi, deoarece eu nu mai doresc produsul este alegerea mea mam razgandit. Unde ma pot adresa la OPC LA COLEGIUL FARMACISTILOR SAU LA INSTANTA DE JUDECATA
Eu v-am spus ce sa faceti, ca accepta sau nu ei returul nu va pot spune.
Plus ca ce sa reclamati la OPC, ca v-ati razgandit dupa ce ati ajuns acasa cu un produs cumparat din farmacie?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-aveți noroc. Opțiunile comerciale nu funcționează la medicamente. Retururile în acest caz sunt acceptate doar între profesioniști: medici, farmaciști.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
adriandimitriu, utilizator
Da este dreptul meu, daca nu mai doresc produsul, doresc sa depun reclamatie la opc pentru refuzul farmaciei de am returna produsul si bani

Alte discuții în legătură

Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie ... Andreea Vogue Andreea Vogue Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie sa cumperi toata cutia? Daca mergeti la farmacie si doresti sa cumperi doar 1 capsula de ... (vezi toată discuția)
Returnarea medicamentelor. Adela_Vrd Adela_Vrd Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri in ceea ce priveste returnarea medicamentelor. Mama mea a cumparat niste medicamente prescrise de medicul de familie, a ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta si am cerut o cutie de antibiotic, farmacista a spus ca am nevoie de reteta pentru a putea sa-mi ... (vezi toată discuția)