avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incheiere instanta
Discuție deschisă în Executare silită

Incheiere instanta

Cum se procedeaza acum la solicitarile de executare silita cu incheierile instantelor privind incuvintarea executarii? Se inregistreaza la judecatorie ca dosar, cum obtine un executor judecatoresc o astfel de incuvintare data in numele unei judecatorii? Pe portal nu se regaseste nicio solicitare, niciun dosar...

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: wap54 , utilizator 11:56, 6 Februarie 2015
Incuviintarea nu o mai face instanta ci executorul judecatoresc, la el se depune cererea de incuviintare. Instanta investeste doar cu formula executorie.
~ Conținut șters la cerere ~
Pai cam trebuie.
da, aveti dreptate, este dar eu cautam pe portal un dosar pe numele meu, nu ai de unde sti ca EOS cere o investire pe un nume...sau un dosar ce apartine numelui si chiar nu apare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita wap54 wap54 Am primit somatie de executare si imi spun ca anexeaza incheierea instantei prin care se incuvinteaza executarea silita, copie dupa certificat titlu executoriu ... (vezi toată discuția)
De unde aflu - stadiu cerere de executare silita chitoiu chitoiu Servus . Intrebare simpla , de unde pot afla daca a fost depusa cererea de executare silita si eventual aprobata ? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Competenta instanta de executate Smarandache Smarandache Incuvintarea executarii silite se face doar la instanta sectorului unde se afla domiciliul debitorul sau si a creditorului ? (vezi toată discuția)