Intre familia mea si a vecinului este un conflict de ani buni. Niciodata nu ne lasa in pace , de fiecare data cauta prilej de a face cite o reclamatie la politie , la parchet , a furat lemnele de pe terenul meu ( dar mentionez ca nu sa solutionat cauza cu toate ca exista dovezi si martori) , ma urmareste de fiecare data cind plec de acasa indiferent ca merg la servici sau daca sunt in liber , cind ma intorc la fel ma urmareste , ma fotografiaza chiar daca sunt in masina , imi streseaza familia in permanenta le aduce injuri si blesteme , a facut reclamatii in mai multe randuri la servici si imi suna seful zilnic care din acest motiv atitudinea sefului sa schimbat fata de mine .Am trecut peste toate , dar azi a fost in institutia unde lucrez si a intrat in biroul sefului meu cu niste hartii , care habar nu am ce contin , dar in institutia unde lucrez nu are voie sa intre persoane neautorizate , dupa care au plecat impreuna . Va rog sa ma ajutati , nu stiu ce sa mai fac .Aceste fapte constituie HARTUIRE ? .Unde ma pot adresa si cum ?. Va multumesc.
Buna seara! Trebuie sa depuneti o plangere penala impotriva vecinilor la sectia de politie pentru savarsirea infractiunilor de amenintare, hartuire si violarea sediului profesional.