avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Injurii repetate din partea vecinilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Injurii repetate din partea vecinilor

buna ziua!
motivul pentru care primesc injurii repetate din partea unor vecini (sot si sotie) de aproximativ 2 saptamani este faptul ca ei tineau un caine agresiv in scara blocului si am apelat la serviciul de ecarisaj pentru ca nu au vrut sa gaseasca alta solutie, sa il duca in alta parte. am apelat si la politia locala pentru a le explica o autoritate a statului ca este gresit si de fata cu ai au acceptat sa vina hingherii. dupa o asteptare de cateva saptamani, cum este normal in Romania, s-a rezolvat problema, iar acum cei doi soti copiaza comportamentul cainelui, nu se misca de pe banca din fata blocului de dimineata pana seara si de fiecare data cand ne vad incep injurii, jigniri, amenintari, blesteme, samd. probabil era de asteptat, dar consider ca e prea deplasata aceasta atitudine care nu are de gand sa se opreasca, mai ales ca stimabilul domn este si un om de cultura destul de cunoscut in orasul nostru si nu cred ca ar trebui sa promoveze astfel de lucruri.
va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, in caz ca ar fi nevoie, pe viitor, sa ma adresez justitiei, daca aceste fapte s-ar incadra la hartuire si daca as putea fi luata in serios cu inregistrari/ filmari si martori?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:07, 3 Aprilie 2014
Daca detineti probe sau martori,aveti dreptul sa formulati plangere la autoritati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu ContSters168565 ContSters168565 in dimineata zilei de 16.09.2010 cinci angajati ai Serviciului de Ecarisaj Baia Mare au venit in urma unor reclamatii dupa cainele faimiliei. A fost prima data ... (vezi toată discuția)
Muscat de caine Costica33 Costica33 Ce se poate face impotriva unei vecine de 30 de ani care hraneste pe linga locuinta mea caini maidanezi? Precizez ca am fost muscat si eu si familia de catre ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cainele din cauza vecinilor ralwca ralwca Buna ziua, Ma confrunt si eu cu o problema: am un metis de Golden Retriver care are 10 ani si de cand era mic l-am invatat sa iasa singur afara si sa se ... (vezi toată discuția)