Tot incerc sa ma lamuresc , consilierul juridic nu poate fi si traducator autorizat?
Am citit articolul din legea 514 despre incompatibilitati (incompatibilitate cu ,, orice alta profesie autorizata sau salarizata" )
Stiu , se poate spune ca e destul de limpede dar ma intreb , exista cazuri ?
Daca e asa care ar fi consecintele/sanctiunile ?
Va multumesc mult
Domnule Vasiloiu , va multumesc mult pentru raspunsul util . De asta aveam nevoie , de un exemplu concret de consecinta/sanctiune . Acum , va rog sa imi mai spuneti parerea dumneavoastra tinand cont de faptul ca nu sunt inscrisa in Colegiu . In acest caz ce se poate intampla ? Daca de exemplu reprezint societatea in instanta , hotararea data poate fi lovita de nulitate ?
Sigur , sunt constienta de faptul ca trebuie sa rezolv problema , dar intre timp as vrea sa stiu ce riscuri exista , pana o rezolv .
D-le Vasiloiu , va multumesc inca o data .
In legatura cu inscrierea in tablou , dupa ce am citit prevederile legale am citit si discutiile din forum si am constatat ca parerile sunt foarte impartite , aducandu-se multe argumente in favoarea sustinerii ca nu este obligatorie inscrierea in colegiu pentru reprezentarea societatii in instanta . Dumneavoastra spuneti ca un consilier juridic neinscris in colegiu nu poate reprezenta societatea in instanta ?
Experienta practica nu am inca . Care este practica instantelor in acest sens ? Conditioneaza calitatea de reprezentant al cj de inscrierea in tablou?