avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pt. cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pt. cresterea copilului

La inceputul lunii august voi naste cel de-al patru-lea copil. Tinand cont de faptul ca la primii trei nu am beneficiat nici de concediu, nici de indemnizatie, as vrea sa stiu ce sanse am de aceasta data, cu atat mai mult cu cat lucrez cu contract de munca de circa un an si jumatate.
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 22:02, 12 Iunie 2009
mariana30 a scris:

La inceputul lunii august voi naste cel de-al patru-lea copil. Tinand cont de faptul ca la primii trei nu am beneficiat nici de concediu, nici de indemnizatie, as vrea sa stiu ce sanse am de aceasta data, cu atat mai mult cu cat lucrez cu contract de munca de circa un an si jumatate.

Regula generala este: sa aveti stagiu de cotizare de 12 luni inaintea datei de nasterea copilului. Dvs aveti, deci veti beneficia de indemnizatia de crestere a copilului. Chiar daca aveti concedii medicale acestea se considera stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate hela hela Pot beneficia de indemnizatie concediu de maternitate,daca o sa nasc in iunie si pana la 1 septembrie am avut carte de munca pe 4 ore lucrate,respectiv ,dupa 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului. miky3110 miky3110 Buna ziua, sunt insarcinata in 20 saptamani,angajatorul stie acest lucru din primele saptamani . Din luna ianuarie sunt acasa fara salariu,si din cate am aflat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil!!!!!!!!!rog raspuns urgent! dana enaceanu dana enaceanu Am lucrat in invatamant 6 ani fara intrerupere,acum sunt PFI .Din ce m-am documentat pana acum se precizeaza sa existe 12 luni cotizate anterior datei de ... (vezi toată discuția)