avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua,

In cazul in care un imobil obtinut pe cale judecatoreasca din categoria retrocedarilor, legea 110, calea succesorala a fost admisa in instante pe baza de documente de doc de nastere, deces etc, dar la instrainare, potentialul cumparator cere acte de mostenire pe intreaga filiera, ce document de mostenire se poate scoate pentru toata filiera..parinti, frate.(toti morti) fara a plati o suma inutila?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:49, 12 Iunie 2009
apelati la notar. certificatul de mostenitor-hot. judecatoreasca i-ar fi suficient

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar mihaela_1968 mihaela_1968 A mai ramas valabil ca succesiunea se face la notar, daca fratii se inteleg, in urma decesului parintilor? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Mostenire, dezbaterea succesiunii florin2888 florin2888 Buna ziua.Suntem patru frati,parintii decedati.De la decesul parintilor (7 ani),in apartamentul proprietate personala,la care avem dreptul parte egala fiecare ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la succesiune mihaibatranu mihaibatranu In urma decesului parintilor, au ramas o serie de bunuri imobile pentru care am facut succesiunea, iar ca succesori am ramas, pana acum 5 ani, eu si fratele ... (vezi toată discuția)