avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... stabilire salar in cazul promovarii functionarilor ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

stabilire salar in cazul promovarii functionarilor publici

In anul 2011 un functionar public a promovat in clasa de pe referent superior treapta 1 pe consilier asistent. In urma promovarii in clasa functionarul public si-a pastrat salariul avut anterior promovarii (salariul avut pe referent superior treapta 1). In anul 2014 functionarul public a promovat in grad profesional imediat superior celui detinut, respectiv consilier, grad profesional principal treapta 3 si in acest caz salariul obtinut in urma promovarii in grad profesional este mai mic decat cel detinut de functionarul public, intrucat pe grila de salarizare salariul aferent functiei referent superior treapta 1 este mai mare decat consilier principal treapta 3. Ce salar i se stabileste functionarului public in acest caz? (conform carei legi). Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:39, 6 Februarie 2015
Salariul pe care la avut. Ar fi chiar culmea sa-i dea un salariu mai mic, la foamea care e in administratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad profesional Ely - Nuti Ely - Nuti În urma absolvirii facultăţii, în anul 2007 luna octombrie am fost încadrată din funcţia publică de referent clasa III grad profesional superior ... (vezi toată discuția)
Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public promovat in clasa ionascu2011 ionascu2011 - eu ca functionar public am promovat de la referent clasa 3 grad profesional superior treapta 3 la consilier clasa l grad profesional asistent treapta ... (vezi toată discuția)