avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Despagubiri CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Despagubiri CEDO

Buna ziua! As dori sa imi spuna cineva care stie sigur de unde se primesc banii reprezentand despagubirile CEDO? Ministerul de finante sau alta institutie?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 15:58, 6 Februarie 2015
Stimat forumist,

În cazul despăgubirilor la care este obligat Guvernul, nu Ministerul Finanțelor Publice este responsabil pentru plăți, ci Ministerul Afacerilor Externe - Agentul Guvernamental. Cu această instituție veți lua legătura în consecință.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa... munteanu_andrian munteanu_andrian Va salut, in urma cu cativa ani tatal meu a executat cateva luni de inchisoare. A fost inchis pe nedrept, fapt ce a fost dovedit. Trebuia sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de plata hotararilor judecatoresti. mmaarriiuuss1986 mmaarriiuuss1986 imi cer scuze daca am gresit sectiunea, dar doresc sa stiu daca mult discutata plata a hotararilor judecatoresti din 2014 va acoperi si hotararile de pe rolul ... (vezi toată discuția)
Cedo - oferta de solutionare pe cale amiabila ni_leta ni_leta Buna seara Am depus o plangere la CEDO, am primit nr. de dosar si cele 10 ectichete. Ulterior, am primit o notificare ce cuprinde o declaratie ... (vezi toată discuția)