avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social Uniunea Europeana - alimente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social Uniunea Europeana - alimente

Buna ziua,
Am o intrebare cu privire la cine poate ridica ajutorul social primit de la UE si in ce conditii. Cunosc pe cineva care lipseste din localitatea de domiciliu pentru o perioada lunga, iar cei de la primarie nu vor sa dea pachetul cu alimente familiei, nici macar sotiei si cer procura pentru acest lucru. Puteti sa-mi spuneti va rog cine poate ridica alimentele si ce se poate face in aceasta situatie? Este absurd sa ceara o procura.. care costa 40-50 de lei (mai bine ar cumpara alimente de acei bani).

Cel mai recent răspuns: sghenghea , utilizator 17:12, 9 Februarie 2015
In Bucuresti alimentele au fost ridicate si de catre alte persoane prezentand CI cat si CI a beneficiarului impreuna cu talonul respectiv,BANUIESC CA IN LOCALITATEA RESPECTIVA ESTE VORBA DE UN EXCES DE ZEL al functionarilor publici.
Alimentele de la Uniunea Europeana se vor ridica de catre beneficiari pe baza cupoanele individuale .

Prin urmare, titularii le pot ridica sau sau persoanelor împuternicite de acestia.
Muțumesc pentru răspuns. Și cum poate fi împuternicit cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala pentru tara membra ue (bulgaria) zeppelyn20 zeppelyn20 sunt din iasi si doresc sa imputernicesc o persoana pentru a folosi si pentru a putea iesi din tara cu un autoturism. Am fost la mai multe cabinete notariale ... (vezi toată discuția)
Ajutoare alimentare filipf16 filipf16 Buna ziua ! Unde trebuie s-a ma adresez pentru a primi \'cupoane valorice pentru ridicarea ajutoarelor alimentare venite de la UE ? ,mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Contribuția de 2% pe salariu mfrasineanu mfrasineanu Am lucrat in România din anul 1971 pina in anul 1990. Locuiesc in America si nu știu cu sa procedez sa depun dosarul de pensie pt.limita de virsta. Nu am ... (vezi toată discuția)