avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Marci, brevete
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Marci, brevete

Cum se procedeaza cand generez intern marci sau brevete pe care le utilizez apoi in activitatea societatii si indeplinesc conditiile de recunoastere a imobilizarilor necorporale?(cele de la pct 167 din reglementari). De ce trebuie sa le trec neaparat pe cheltuiala, daca au costat considerabil aceste marci si brevete(taxe la tot felul de institutii sau societati) si au fost obtinute in scopul de brevetarea produselor proprii, iar societatea obtine profit prin comercializarea lor? Stiu ca legea spune ca nu se pot diferentia de dezvoltarea societatii dar parca nici cheltuiala curenta nu reprezinta. :)Multumesc!

Alte discuții în legătură

Macheta unui website - activ necorporal amortizabil? v_florina v_florina Buna seara, Vreau sa infiintez un SRL-D, a carei activitate va fi exclusiv online, de genul site de informare. Investitiile in active corporale si ... (vezi toată discuția)
Achizitie domeniu internet turcalexandra turcalexandra Cum se inregistreaza in contabilitate achizitia unui domeniu de genul www.copil.ro ? E serviciu sau cum e considerat? Multumesc (vezi toată discuția)
Cheltuieli de constituire andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua Conform Codului Fiscal eu inteleg ca aceste cheltuieli de constituire NU se amortizeaza: \\"Cheltuielile aferente achiziţionării de brevete, ... (vezi toată discuția)