avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Documente necesare pentru recuperarea creantelor cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Documente necesare pentru recuperarea creantelor cu valoare redusa

Daca am o factura emisa cu numele cumparatorului completat gresit gen ( Valeriu in loc de Valerian ) dar stampilatata cu stampila corecta poate fii admisa in instanta ca si proba in cazul recuperarii creantei ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 15:10, 6 Februarie 2015
Eu zic că da. Dacă celelalte elemente de identificare sau măcar unul dintre ele (ex: adresă, date buletin sau CNP) sunt corecte, consider că nu există probleme. Bineînțeles, trebuie să existe și semnătura cumpărătorului.
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitantier - tipizat sau nu? ContSters156394 ContSters156394 Va salut. Am auzit recent o chestie care m-a uimit si am vrut sa intreb pe cineva in cunostinta de cauza, ca sa lamuresc. Este adevarat ca un chitantier poate ... (vezi toată discuția)
Cnp eronat in buletin ? mm83 mm83 Buna ziua, am o mare nelamurire privind CNP din buletin. Este posibil ca o persoana legitimata cu buletin de identitate emis in 1983, revizuit in 1994, sa ... (vezi toată discuția)
Chitanta-elemente obligatorii aleodor27 aleodor27 Ce elemente trebuie sa contina chitanta ce se elibereaza de asociatia de proprietari cand platesti chletuielile? Chitanta ce mi-a fost data luna aceasta nu are ... (vezi toată discuția)