avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Patron-angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Patron-angajati

Bună ziua. Am o întrebare tresare la care a rog dacă se poate sa îmi răspundeți. E se întâmplă cu angajații firmei la care patronul este în arest preventiv pentru 30 zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 6 Februarie 2015
Nu se intampla nimic. Societatea poate functiona si daca patronul este in arest preventiv.

Nu exista nicio alta persoana care sa-i tina locul?
Nu, nu este nicio persoana. Sunt doar 4 angajați.
In acest caz, va trebui sa luati legatura cu cei din familia patronului. Cineva trebuie sa se ocupe si de firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu adus unei firme CretuSorin CretuSorin Buna Ziua, Imi cer scuze poate nu am incadrat mesajul meu acolo unde trebuie. Apelez la dvs. pentru ca sunt foarte disperat si nu stiu la ce sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am urmatoarea situatie: un angajat la o firma de ... TLarisa TLarisa Buna seara! Am urmatoarea situatie: Un angajat la o firma de masini, nivel executie, functie sofer tastare masini prototip, a fost acuzat acum 3 zile, de ... (vezi toată discuția)
Cum ma retrag dintr-o societate in comandita simpla? GabrielaGabrielaGabriela GabrielaGabrielaGabriela Sunt comanditat intr-o societate in comandita simpla infiintata in 2012. Am infiintat societatea deoarece persoana cu care urma sa lucrez a dorit sa functionam ... (vezi toată discuția)