avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Raion Lenin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Raion Lenin

Daca poate cineva sa imi spuna cu aproximatie pana in ce perioada a anilor a existat Notariatul de Stat Raion Lenin si unde sa mutat.Va multumesc !!
În baza Protocolului privind preluarea arhivei de acte autentice a fostelor notariate de stat de catre Camerele Notarilor Publici încheiat între Ministerul Justitiei si Uniunea Nationala a Notarilor Publici din România în data de 14.03.2007, prin care s-a stabilit ca în termen de 5 ani de la semnarea acestui document sa se realizeze transferul.
1.4. Fondul arhivistic preluat de la Judecatoria Sector 5 Bucuresti, creat în perioada 1952-1995 : Notariatul de Stat Raionul V. I. Lenin Bucuresti – 1952-1968

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor real real In anul 1977 dupa decesul tatalui meu, Notariatul de Stat (la vremea aceea) a emis Certificatul de Mostenitor. In anul 1978, in baza Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie certificat de casatorie marxxl marxxl Va rog frumos sa ma ajutati spunandu-mi cum pot obtine o copie a certificatului de casatorie al parintilor mei care s-au casatorit in perioada 1960-1965 pe ... (vezi toată discuția)
Arhiva dosare succesorale dariad dariad Am gasit cateva informatii ca dupa preluarea arhivelor succesorale de catre Camerele Notarilor Publici de la fostele Notariate de Stat, dosarele succesorale ... (vezi toată discuția)