avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat

Buna ziua,vreau un avocat bun din Timisoara jud.Timis. Sapatamana viitoare mai exact miercuri 11 feb am prima infatisare pentru divort cu un copil. Ar vrea cineva sa ma reprezinte si sa nu fie asa scump,partea banilor e foarte importanta pentru mine. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adina860 , utilizator 17:13, 6 Februarie 2015
@ Interventie moderator

Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
In acest caz, aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților si daca doriti puteti lua legatura colegii avocati fie prin intermediul mesageriei private, fie prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

Sau puteti apela la Bursa de Servicii Avocatnet.ro
www.avocatnet.ro/content/bc|...
Scuzati-ma, nu am stiut.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat in domeniul imobiliar pavlovici pavlovici Va rog sa imi recomandati un avocat bun in domeniu imobiliare. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Avocati Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa va rog sa imi comunicati numele unor avocati foarte buni, cei mai buni indiferent de costuri, in materie de penal. Va multumesc! (vezi toată discuția)