avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... RDS RCS - Serviciu Prepaid
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

RDS RCS - Serviciu Prepaid

Am niste intrebari cu privire la serviciile oferite de SC RDS RCS SRL

Mai exact am cumparat un SIM prepaid in valoare de 4 Euro (22.47 RON) pe care l-am incarcat cu inca 3 Euro pentru a-mi activa serviciul de internet la valoarea de 5 Euro.

Acest SIM a fost furat la o spalatorie din oras, si am dorit sa il schimb, dar mi s-a cerut in schimb suma de 5 Euro, dar neavand aceasta suma atunci am ramas si fara cartela si banii investiti, din moment ce le-am cerut sa o dezactiveze pana am acesti bani in acest scop, dar in schimb am primit un numar de contact ca sa sun la Bucuresti sa imi dezactiveze de la Bucuresti, nu am inteles de ce mai au sucursale din moment doar ce incaseaza bani.

Am incercat sa sun acolo pana am ramas fara toate minutele nationale Orange... doar ca sa imi dezactiveze cartela in care am investit 7 Euro, aiurea, in plus mi s-a cerut si CI de identitate pentru a achizitona acest produs, sub ce temei legal ? Pe chitanta scrie ABONATUL ROBERT DAMOC, eu fiind utilizator de prepaid nicidecum abonat!

Dupa ce am facut o plangere la RDS si OPC ei mi-au dezactivat cartela, iar acum refuza sa mi-o activeze.

As dori sa sa stiu daca:
1. Imi pot recupera donatia facuta RDS RCS ?
2. Verificarea temeiului legal prin care se pretinde legitimarea pentru achizitionarea cartelei PREPAID?
3. Se poate face despagubirea mea pentru timpul irosit pentru a mi se asigura un serviciu prost.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:09, 6 Februarie 2015
Donatia facuta ma tem ca nu o veti mai recupera in schimb pentru proasta deservire ii puteti actiona in judecata si de ce nu sa le solicitati si daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)
Factura orange supraincarcata (plata unei optiuni de care nu am beneficiat) alexandrurobert alexandrurobert Buna seara, Saptamana aceasta am constatat (iar cei de la Orange au recunoscut, avand ca dovada facturile emise) ca lunar, din iunie 2008 pana in decembrie ... (vezi toată discuția)