avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mi s-a calculat bine pensia?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mi s-a calculat bine pensia?

as dori sa stiu si eu daca nu cumva s-a strecurat o eroare in aprobarea dosarului pensiei de invaliditate unde scrie un cuantum de 78 lei pensia si indemnizatia insotitor 630, avand in vedere ca sunt incadrat in gradul 1 grav si beneficiez de indemnizatia de 293 lei plus insotitorul 724...ma gandesc ca veniturile insotitorului nu se pot cumula...va multumesc,stima
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 22:46, 8 Februarie 2015
Nu se pot cumula veniturile insotitorului. Nu ati completat cumva o hartie - la depunerea dosarului de pensie - prin care solicitati ca indemnizatia sa va fie platita prin casa de pensii? Sau atunci cand ati depus actele pt pensie nu beneficiati inca de handicap? Clarificati situatia pt. ca altfel trebuie sa restituiti banii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare bilete de transport pentru insotitorul persoanei cu handicap grav anda700 anda700 va solicitam o informatie privind un caz al unui nevazator cu handicap grav: 1. nevazatorul cu handicap grav primeste indemnizatie de insotitor de la Casa ... (vezi toată discuția)
Poate cineva primi si indemnizatie de insotitor si indemnizatie de handicap ? kitten53 kitten53 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Sora mea este bolnava de schizofrenie (o forma foarte grava, o pazim cu randul), este pensionara, ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de handicap Nilmarcu Nilmarcu - Ca pensionar gradul ll pot beneficia de o pensie de handicap ? Ce grad de handicap ? Cati bani pot lua in plus cu aceasta pensie suplimentara ? (vezi toată discuția)