avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxa vamala parfumuri
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxa vamala parfumuri

Buna ziua doresc sa import parfumuri din Emiratele Arabe si vreau sa aflu care sunt taxele vamale si cum se calculeaza. Deasemeni vreau sa stiu daca TVA-ul se plateste cand se face vama si daca se mai plateste inca odata la vanzarea produselor. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 20:24, 8 Februarie 2015
Nu va pot ajuta cu taxele vamale dar referitor la TVA lucrurile stau asa:

1. Platiti TVA pentru produsele care le importati atunci cand faceti vama.
2. Pentru produsele pe care le vindeti colectati TVA iar din acesta scadeti TVA-ul deductibil (unde intra si cel platit in vama) iar diferenta (in caz ca este pozitiva) o platiti pana pe 25 a lunii urmatoare celei in care l-ati declarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.l. care face achizitii din china Catalin1706 Catalin1706 Buna ziua, Vreau sa deschid o societate comerciala, SRL sau SRL-D (inca nu stiu exact, daca aveti o idee care e mai ok pentru comert cu produse aduse din ... (vezi toată discuția)
Tranzacții cu monedă virtuală. de ce sunt obligat să plătesc tva pentru ele? cfelicia cfelicia Buna ziua, Am cumparat din China produse in valoare de x monezi virtuale, de pe un site care accepta numai aceste monezi. Cand a ajuns coletul in tara, ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc la vama tva-ul si taxele pentru revanzare produse cumparate din afara ue ? iulian05 iulian05 Buna ziua, Vreau sa cumpar produse pentru revanzare de la o firma din afara UE, factura vine fara TVA mentionat. Trebuie sa platesc la vama TVA-ul si taxele ... (vezi toată discuția)