buna ziua, am cumparat recent un apartament...langa acest apartament este o uscatorie...geamul de la uscatorie are vedere in balconul meu...eu vreau sa zidesc acest geam pentru a avea intimitate, pentru a fii in siguranta (deoarece la scara de langa blocul nostru i au spart apartamentul intrand prin uscatorie), pentru a nu intra umezeala din uscatorie in balcon si apoi in apartament, pentru a avea mai multa caldura in apartament, fapt pentru care am inchis si balconul in termopan...intrebarea mea este...daca locatarii nu sunt de acord cu zidirea geamului respectiv de la uscatorie (cati trebuie sa fie de acord), ce este de facut...???...daca o sa dau in judecata asociatia de proprietari, .... oare o sa am castig de cauza...???...multumesc pentru timpul acordat...
Sunt un caz similar ,cu o singura exceptie..la mine balconul nu este ca un balcon tipic este o loja este cu jeamuri si inchis din proiectul constructiei de afara arata ca orice geam de apartament..deci din proiect balconul este inchis.Ce fac, si cat de normala si legala este situatia de a avea geam la tine in apartament ..Ne raportam la legile actuale sau cele comuniste ?,