avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Acte necesare Service IT
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Acte necesare Service IT

Vreau sa stiu de ce acte/diplome am nevoie pentru infiintarea unui Service IT.

Am SRL neactiv dar ma gandesc sa il redeschid, dar vreau sa stiu daca am nevoie de ceva diploma pentru a practica asa meserie.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:50, 7 Februarie 2015
Daca vreti sa va deschideti PFA aveti nevoie de diploma. Pentru SRL nu aveti nevoie de diploma de specializare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat /diploma pt pfa ? zorpika zorpika Stie cineva daca am nevoie de un certificat/ o diploma ceva pt a imi deschide un PFA ? Mentionez ca PFA-ul vreau sa l folosesc in comercializarea vinului.X-( ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)
Pfa pe web design - sunt musai actele doveditoare? GEKO17 GEKO17 Buna ziua! Doresc in perioada urmatoare sa infiintez un PFA insa pana sa ajung la Camera de Comert ma roade curiozitatea, unii raspund intr-un fel, altii in ... (vezi toată discuția)