avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392 B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392 B

Sunt PFA neplatitor de TVA, fac contabilitate in partida simpla.
Vreau sa depun declaratia 392 B cu celellate declaratii fiscale: declaratia privind venitul realizat pe 2014 si declaratia privind venitul estimat pe 2015.
Ultimele doua declaratii le am completate dar din pacate pe siteul ANAF, declaratia 392 B, pentru care se descarca un program electronic nu este actualizat, este cel pe anul 2013, iar termenul de depunere pentru 392 B este 25.02.2015.
Intrebari:
1.Cand se actualizeaza programul pentru declaratia 392 B?
2.In afara de declaratiile de mai sus mai trebuie sa depun vreo declaratie?
3.Stie cineva cum va fi in 2015 cu Registrul de evidenta fiscala pentru persoanele cu activitati independente?
Multumesc.
Eu am depus vineri 392 B. Daca imi lasati in privat adresa de mail, va trimit declaratia in format electronic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii financiare anuale 2014 puicuta puicuta Va rog sa ma ajutati in legatura cu situatiile financiare anuale ce trebuie sa fie depuse de o Asociatie Casa de Ajutor reciproc a Pensionarilor. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa flor4 flor4 buna ziua cand se depun declaratiile pentru PFA anul acesta? stiu ca sedepuneau unele luna ianuarie dar nu stiu care si restul in ce luni. termenele ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392b Anaeli195 Anaeli195 Buna seara, Puteti sa-mi spuneti, Decl.392 B se depune in format pdf.sau conform versiunii 1.0.6. din 24.01.2014 care se descarca de pe saitul anaf ? In ... (vezi toată discuția)