avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Trecere vama cu produse agro-alimentare din tara non-UE
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Trecere vama cu produse agro-alimentare din tara non-UE

Buna ziua,
As vrea sa stiu care este legislatia vis-à-vis de introducerea in Romania a produselor agro-alimentare (perisabile: fructe, legume si neperisabile) dintr-o tara non-UE (in cazul meu Africa de Sud).
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Fiscalitate-import din tara non-ue fructe conservate cristina251271 cristina251271 Buna dimineata, As avea nevoie de o informare privind un import fructe conservate din tari non-UE. Ce taxe trebuiesc platite,care este procedura la vama ... (vezi toată discuția)
Perisabilitati margele margele Buna ziua, am si eu o problema legata de perisabilitati va rog sa ma ajutati. Activitatea noastra este de comert cu aman. produse alimentare si am avut niste ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)