avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestaþie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestaþie

Unde mă pot adresa pentru o contestaţie referitor la o exmatriculare din anul IV de facultate, pe motive de indisciplină, care nu sunt motivate şi nici reale, conform unui regulament de ordine interioară care nu a fost adus la cunoştinţa studentului?
Cel mai recent răspuns: ContSters59982 , utilizator 09:55, 7 Iulie 2009
Adresati-va rectoratului universitatii , desi , in mod firesc, ar fi trebuit sa luati la cunostinta despre regulamentul de ordine interioara , chiar din momentul in care ati semnat contractul de studii
Vi s-a adus la cunostinta in scris despre exmatriculare ? Ati semnat de le luare la cunostinta vreun act cera sa ateste exmatricularea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)
Pot fi data in judecata pentru neplata unei rate de catre universitate? Julia24 Julia24 Buna ziua. Va scriu in cadrul acestui topic desi nu sunt sigura daca am postat corect si rog administratorii forumului sa ma scuze daca cumva am postat ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati BogdanCostea BogdanCostea Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)