avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Mese sportivi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Mese sportivi

Sunt un club sportiv si am o cantina care este pentru terti si sportivii nostrii ,am curte de conturi in control si m-au intrebat unde scrie ca la sportivii nostrii trebuie sa le dau hrana cu pret fara adaos(gestionarul pana acum asa le dadea la pret
de furnizor cu TVA),incerc sa caut sa vad daca gasesc un ordin al MTS ceva in acest sens
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 8 Februarie 2015
Studiati HG nr. 1447/2007 privind aprobarea Normelor financiare pentru activitatea sportiva.
Cuantumul efectiv al cheltuielilor zilnice de masă se aprobă de conducerea organizaţiei sportive, în funcţie de specificul ramurii de sport, de valoarea sportivilor, de unitatea la care li se asigură masa, în limita prevederilor bugetare aprobate.

Asadar, conducerea unitatii poate decide ceea ce doriti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație sau club sportiv Violinamaria Violinamaria Buna ziua vreau sa înființeze o asociație sau un club sportiv, din cate am înțeles eu clubul sportiv.Intrebarea mea este Ce sa înființeze că sa pot ... (vezi toată discuția)
Incarcare in gestiune danielamihai10 danielamihai10 Va rog sa ma ajutati sa trec peste acest impas ,am in fata documentele contabile de la o cantina sportiva ,vinde si la liber si la sportivii clubului fara ... (vezi toată discuția)
Ong-urile cu profil sportiv pot obtine cis hd76avr hd76avr Buna ziua!Anul acesta am infiintat o asociatie sportiva in a carei denumire apar cuvintele \\"Asociatia Sportiva................\\" (nu-i scriu numele complet ... (vezi toată discuția)