avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 77 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legat de CIM pe durata derminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legat de CIM pe durata derminata

Buna ziua,
Intrebare:
1. am contracte contracte individuale de munca incheiat in anul 2011, respectiv 2013.
2. am prelungit aceste contreacte asa cum era legea "ori de cate ori, in perioada a 36 luni"....
3. am 4 prelungiri....
4. in 2014 am 3 prelungiri din cele 4....
5. CFS....ospatari cu norma de 20 ore /luna inegal, trebuie raportat in REVISAL?! Ei vin ocazional...la evenimente.

Va multumesc mult!

Corina MARAN
Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2015
Herra_, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 14 Februarie 2015
Care este nelamurirea ?

Sa va spunem daca ati procedat corect sau alta?
1. E corect ca am facut 4 prelungiri?! (era....odata....oricate prelungiri in cadrul a 36 luni....) Eu nu m-am abatut! Ca vine Codul Muncii cu 3 prelungiri in 2014....e altceva....NU AM!
2. CFS-ul....adica perioada de 20 de ore pe luna,in care acestia presteaza 4 sau 8 ore /luna,
ca diferenta se considera CFS de raportat in REVISAL, sau nu.
Cred ca e CFS...dar nu stiu daca trebuie raportat si daca trebuie cerere.....ei au un alt loc de munca de baza....

multumesc frumos
la CFS NU E BINE
DIN 20 DE ORE/LUNA, ospatarii presteaza 4-6 ore/luna...diferenta se considera CFS?! Trebuie CERERE?! Trebuie raportata in REVISAL?!

MULTUUU
Cornel Vasile, Consilier juridic
1. Incepand cu 30 aprilie 2011, nu mai exista nicio restrictie a numarului de prelungiri a duratei unui c.i.m. cu durata determinata.

2. Se confunda prelungirea duratei cu incheierea unui c.i.m. pe durata determinata.

3. CFS-ul se opereaza in REVISAL.
De fapt ei nu au CFS....doar ca nu sunt chemati la evenimente.....
CFS nu era imperativ de declarat...o vreme....
Herra_, utilizator
Cata vreme?!
Si conform carei legi?!
Va rog sa ma ajutati!

Alte discuții în legătură

S-a uitat declararea incetarii cim Anca114 Anca114 Buna ziua. Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni. Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract pentru cfs suciugeorgeta suciugeorgeta Daca am cerere pentru CFS din partea salariatului pe o perioada de 7 zile sau 20 zile....trebuie sa fac decizie de suspendare a contractului si sa o transmit ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar Andrei Gica Andrei Gica Durata unui concediu fara salar se masoara in zile calendaristice sau in zile lucratoare? (vezi toată discuția)