avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se poate face cu un sef care are un comportanet ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se poate face cu un sef care are un comportanet violent

Buna ziua

Ce se poate face impotriva unui sef f prost profesional si care are un comportament violent fata de toti salariatii , are o placere sa creeze teroare , mai mentionez ca cei din conducere stiu si nu fac nimic , suntem oameni care nu ne permitem sa ramanem fara servici din acest motiv.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 8 Februarie 2015
plangere penala?!!
Se poate depune o plangere la conducerea ierarhic superioara pentru a demara procedura cercetarii disciplinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie sanctiune administrativa glontzi81 glontzi81 Buna ziua .As vrea sa stiu unde se depune o contestatie la o sanctiune administrativa primita de un functionar public (politist)aplicata de seful institutie ... (vezi toată discuția)
codul muncii, suspendarea cim pt.functii de conducere nickos nickos Buna ziua! As dori sa stiu daca exista articol in CM sau alta lege care prevede suspendarea din functia de conducere a unui director de filiala a unei ... (vezi toată discuția)
Referat sanctiune disciplinara bogdan30ro bogdan30ro Va rog, ajutati-ma cu un sfat. Am un sef care a fost jignit de un salariat. Seful a venit la mine si mi-a zis ca, pentru al sanctiona, trebuie sa-i fac un ... (vezi toată discuția)