Buna seara.
Puteti sa imi spuneti si mie cum trebuie sa procedez in situatia in care doresc ca cei 2 % din impozit sa ajunga la o persoana fizica? Stiu ca mai intai trebuie sa ii dau unui ONG sau fundatii. Si de aici pot ajunge la persoana fizica. Trebuie incheiat vreun contract intre ONG sau fundatia respectiva si persoana fizica la care doresc eu sa ajunga impozitul de 2 %? Poate imi explica si mie cineva cum sa procedez. Multumesc!
Nu aveti ce contract sa incheiati. Completati in dublu exemplar formularul 230 listat cum vi s-a recomandat mai sus si il depuneti la registratura de la administratia financiara de la domicliul dumneavoastra pana pe 25 mai 2015. Recomandati si altora sa faca acelasi lucru.
Impozit 2% pfa
AJV
Sunt PFA si mi-am depus declaratia 200 pt.anul 2011 uitand ca pot sa directionez 2% din impozit unui ONG ,scoala ,etc.Intrebarea mea este daca pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Declaratia 230
LIVIU NISTEA
Daca pot repartiza 2%, prin declaratia 230, direct, unei persoane fizice, pentru rezolvarea unei probleme de sanatate, care necesita o operatie in strainatate. ... (vezi toată discuția)