avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratia 230
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratia 230

Daca pot repartiza 2%, prin declaratia 230, direct, unei persoane fizice, pentru rezolvarea unei probleme de sanatate, care necesita o operatie in strainatate. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 12:38, 21 Februarie 2013
Nu puteti. Directionarea a 2% prin formularul 230 se face doar catre ong-uri legal constituite pe og 26 din 2000 privind asociatiile si fundatiile, actualizata.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donarea de 2% cosmin910 cosmin910 Buna ziua! As dori sa stiu daca in formularul 230 de directionare a 2% din veniturile salariale impozabile se poate scrie ca Beneficiar contul parintelui care ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie depuse de o asociatie sportiva G.V. G.V. Buna, avem o Asociatie sportiva infiintata in anul 2013. Intrebarea mea este ca ce declaratii trebuiesc depuse, si pana la ce data? Cum fac contabilitatea, ce ... (vezi toată discuția)
Functionare asociatii nonprofit carmenssilva carmenssilva Vreau sa infiintez impreuna cu doua prietene o asociatie nonprofit pentru a ajuta la ameliorarea situatiei unor cazuri sociale din zona. Cum se procedeada cu ... (vezi toată discuția)