Sunt PFA si mi-am depus declaratia 200 pt.anul 2011 uitand ca pot sa directionez 2% din impozit unui ONG ,scoala ,etc.Intrebarea mea este daca pot sa fac declaratia 230 acum,chiar daca nu am stipulat in D200 o anumita destinatie a celor 2%.
Va multumesc.
buna ziua am citit si eu mesajul dvs si as dori sa va intreb daca nu ati depus inca declaratia 230 pe 2011 o puteti face inca pina in mai si ce doream sa va rog daca ati dori sa o depuneti pe numele asociatiei baietelului meu deoarece este bolnav si sufera de tetrapareza spastica si avem mare nevoie pt tratamentele de recuperare va multumesc din tot sufletul unei mame disperate care nu mai stie ce sa faca pt copilul ei de a fi la fel ca ceileleti si sa sa bucure de copilarie. MULTUMESC INCA O DATA! va scriu si datele asociatiet daca doriti sa ne ajutati: ASOCIATIA UMANITARA NON PROFIT LUCIAN PRICHINDELUL-C.I.F.-28313822-CONT RO 70 RNCB 0520121158430001 MULTUMIM!
Din impozitul pentru veniturile pentru care e obligatoriu de depus declaratia 200 nu se poate directiona cota de 2% catre asociatii si fundatii prin formularul 230.
Puteti sa o mai depuneti odata corect completata si sa bifati in stanga sus la "declaratie rectificativa".