avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Directionarea 2% din impozitul deja retinut
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Directionarea 2% din impozitul deja retinut

Doresc sa stiu daca acel procent2% din impozitul deja retinut , poate fi directionat si catre persoane fizice, de exemplu cu handicapuri, cum si in ce conditii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gustibenea , utilizator 20:27, 29 Ianuarie 2017
Nu se poate directiona 2% cu formularul 230 sau declaratia 200, catre persoane fizice.
Multumesc. Ce ar trebui sa faca o astfel de persoana pentru a-l primi?
Sa va asociati la un ong care sa aiba drept scop ajutorul umanitar ale persoanelor cu anumit handicap si care suporta ceva din cheltuielile medicale pe baza de dosar justificativ.
Multumesc pentru raspuns. doresc sa stiu care este data limita a acestui an , pina la care pot directiona 2% personal. Multumesc.
Pana pe 25 mai 2017.

Alte discuții în legătură

Solicitare 2% BorisGudunov BorisGudunov Ce trebuie sa fac pentru a obtine cei 2% ? Sunt persoana fizica, mai exact persoana cu handicap, cu un venit derizoriu, insa mai multi prieteni mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Impozit 2% pfa AJV AJV Sunt PFA si mi-am depus declaratia 200 pt.anul 2011 uitand ca pot sa directionez 2% din impozit unui ONG ,scoala ,etc.Intrebarea mea este daca pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Impozit 2 % directionat catre ong realest25 realest25 Buna seara. Puteti sa imi spuneti si mie cum trebuie sa procedez in situatia in care doresc ca cei 2 % din impozit sa ajunga la o persoana fizica? Stiu ca mai ... (vezi toată discuția)