avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Solicitare 2%
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Solicitare 2%

Ce trebuie sa fac pentru a obtine cei 2% ? Sunt persoana fizica, mai exact persoana cu handicap, cu un venit derizoriu, insa mai multi prieteni mi-au spus ca mi-ar da mie cei 2% din impozitul pe venit dar nu stiu cum sa procedez sau cum ar fi posibil sa-i primesc. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BorisGudunov , utilizator 21:22, 14 Februarie 2017
Trebuie ca sa aveti un ong infiintat caci cei care doresc sa va dea bani prin 2% numai catre aceste organizatii pot directiona cu formularul 230 si declaratia 200.
Cat de legal juridic este infiintarea unui ong care are ca scop ajutorarea unei singure persoane ? (reiterez, este vorba despre mine, persoana cu handicap grad 1)
E posibila infiintarea unui astfel de ong ?
Cat costa per total infiintarea unui ong ? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redirectionare 2 % impozit pensionari wazz wazz Buna ziua Sunt pensionara de boala si am si indemnizatie de handicap si o colaborare cu oriflame . Cum pot completa formularul 230 ca sa pot redirectiona 2 ... (vezi toată discuția)
Directionarea 2% din impozitul deja retinut gustibenea gustibenea Doresc sa stiu daca acel procent2% din impozitul deja retinut , poate fi directionat si catre persoane fizice, de exemplu cu handicapuri, cum si in ce ... (vezi toată discuția)
Formularul 230 - redirectionare 2% din impozitul pe venit mogasi mogasi Pensionarii cu pensii mai mari de 1000 lei pot redirectiona 2% din impozitul pe veniturile din pensii? Ce alte categorii (inafara celor ce obtin venituri din ... (vezi toată discuția)