avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate?

un angajat personal contractual -inginer cadastru in cadrul institutiei publice are voie sa lucreze si ca PFA - inginer cadastru in afara institutiei ????
exista vreo stare de incompatibilitate sau conflict de interese?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:23, 10 Februarie 2015
Atata vreme cat este personal contractual, poate sa-si faca PFA linistit si sa aiba relatii comerciale unde vrea el, mai putin cu institutia in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate?! andrale andrale Un manager de spital,poate avea si un alt job? Nu in spitalul pe care-l manageriaza,in alta parte,in privat,care nu are nici-o treaba cu spitalul unde este ... (vezi toată discuția)
Legalitate incheiere contract - conflict de interese? 121sea 121sea Sunt functionar public(contabil) angajat la o primarie.In calitate de Pfa domeniu de activitate \"Activitati de consultanta in tehnologia informatiei\" este ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau conflict de interese angajat contractual? Dan_Oprea Dan_Oprea Buna seara, am o intrebare legata de situatia in care un angajat contractual al unei institutii publice (directie de sport) este in acelasi timp presedinte al ... (vezi toată discuția)