avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lnformatii privind deschiderea SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lnformatii privind deschiderea SRL-D

Buna ziua,
As avea si eu cateva intrebari legate de deschiderea unui Srl-d:

1. Daca doresc infiintarea punctului de lucru ulterior infiintarii sediului social, mai sunt scutita de taxele infiintarii? Daca nu, aproximativ cat ar costa?
2. Dupa infiintarea firmei, in vederea deschiderii unui magazin de cosmetice, ingrijire personala si diverse accesorii (lanturi, bratari, genti etc), de ce autorizatii/ contracte as avea nevoie sau care ar fi urmatorii pasi? Ma refer aici la DSV, sanipid etc.

Tin sa mentionez ca vom fi 2 asociati, eu impreuna cu sotul meu, iar eu voi fi administratorul firmei.

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Februarie 2015
moisa_corina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:28, 9 Februarie 2015
1. Gasiti detalii privind infiintarea pe site ONRC:
[ link extern ]
2. Pentru specificul activitatii in magazinul dvs raspunsul il gasiti tot in link-ul de mai sus.
Eventualele nelamuriri le poate elucida ONRC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen sã folosesc? Irimescu_Damian Irimescu_Damian Mă interesează, și sunt pe cale, să deschid o firmă de SRL-D. Am mai multe întrebări, dar principala este „ce cod CAEN să folosesc” ... (vezi toată discuția)
Magazine specializate 13Marius13 13Marius13 Buna ziua, Sunt asociat unic al unei SRL cu codul CAEN 4711.Produsele pe care le comercializez includ ,printre altele si: ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cod caen 8690 ? Laurap82 Laurap82 Buna ziua, As dori sa apelez la cunostintele unui jurist in vederea infiintari unei firme cu profil medical. Mai exact, as vrea sa stiu care ar fi codul ... (vezi toată discuția)