avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dreptul de selectie a consumatorilor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dreptul de selectie a consumatorilor

Am un client care vine frecvent in stare de ebrietate si-mi jicneste vanzatoare . Am facut plangere la politie , a fost sanctionat iar acum imi pandeste vanzatoarea si ma reclama petru orice greseala mica ex; a uitat sa dea bonul cu toate ca era eliberat din casa. Este o persoana recalcitranta cum pot legal sa-i limitez accesul in magazin.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:02, 9 Februarie 2015
Nu puteti, veti fi acuzata de discriminare!
Vorbiti frumos cu politistii de la locala/nationala, daca mai si umbla beat, il halesc aia un-doi!
Ultima modificare: Luni, 9 Februarie 2015
Ares-3, moderator

Daca doar ''pandeste'' vanzatoarea nu prea aveti ce sa-i faceti, in opinia mea. Nu-i puteti interzice accesul in magazin fara motive concrete. Asta ar fi fost un motiv:
Am un client care vine frecvent in stare de ebrietate si-mi jicneste vanzatoare .

insa dati de inteles ca s-a potolit.
Nu aveti camera/camere de supraveghere? Anuntati-l ca este inregistrat, poate renunta. Inregistrarile chiar va pot fi de folos in cazul in care din ele rezulta ca sunteti hartuiti.

Nu stiu cum i-ati putea interzice efectiv accesul in magazin daca vrea sa intre, ca doar n-o sa-l impingeti afara... Cred ca ar fi bine sa incercati sa stingeti conflictul cu vorba buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazinul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii Droxi Droxi Poti afisa asa ceva in magazin . Am un magazin general. L-am deshis de 5 luni, si deja avem probleme cu niste vecini, care de fapt sunt un clan intreg. Ne ... (vezi toată discuția)
Dreptul de selectare a clientelei marsi marsi Buna ziua, As dori sa stiu daca un magazin isi poate rezerva dreptul de a selecta clientela si pe baza a carui motiv? Daca ai fost intr-un magazin de mai ... (vezi toată discuția)
Pretenţii răspundere civilă delictuală Samulea Samulea Buna ziua Se poate actiona o societate comerciala in judecata in baza raspunderii civile delictuale? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)