avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda cu RCA in Cipru
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda cu RCA in Cipru

Buna ziua,
Asi dori sa stiu care este pedeapsa maxima ce se poate da in Cipru pentru incheierea de polite RCA false. Mentionez ca persoana in cauza este cetatean roman, deja inchisa, iar firma de asigurari era a sa. Totul s-a descoprit in urma unui accident auto, unde persoana accidentata a aflat de la politisti ca polita nu era valabila.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Asigurare masina politie justinn justinn Buna ziua, recent am fost oprit de un echipaj de politie rutiera si deoarece aveam asigurarea expirata de cateva zile am fost sanctionat contraventional. In ... (vezi toată discuția)
Există posibilitatea încheierii unei polițe de tip rca valabilă în românia-ue pentru un automobil înmatriculat într-un stat non-ue? asgard asgard Buna ziua, Exista posibilitatea incheierii unei polite de tip RCA valabila in Romania si alte state UE, pentru un automobil inmatriculat intr-un stat ... (vezi toată discuția)
Vinovatul unui accident rutier refuza sa imi dea copia politei rca Cornea444 Cornea444 Am fost implicat intr-un accident rutier in care nu m-i s-a acordat prioritate, agentul de politie constatand acest fapt. Evenimentul s-a produs astfel: In ... (vezi toată discuția)