avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie- in cat timp se fixeaza termen?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie- in cat timp se fixeaza termen?

Pe data de 27 ianuarie am depus prin posta o contestatie impotriva unei hotarari judecatoresti,al judecatorului supraveghetor dintr-un penitenciar.Am primit confirmarea de primire,dar inca nu am primit un termen in instanta.In cat timp de la depunere se da un termen?

Alte discuții în legătură

Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil fara decizie primita valery valery Buna! Am primit doar un cupon orin care mi se aloca o anumita suma ptr indemnizatai de copil si nu o decizie asa cum ar fi in mod normal. Eu nu sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori sa stiu daca exista un termen maxim in care ... Proimp Proimp Buna ziua. As dori sa stiu daca exista un termen maxim in care trebuie trimisa comunicarea unei hotarari civile de catre instanta. Mie mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)