Buna!
Am primit doar un cupon orin care mi se aloca o anumita suma ptr indemnizatai de copil si nu o decizie asa cum ar fi in mod normal.
Eu nu sunt de acord cu suma primita si doresc sa atac decizia, insa nu detin acea decizie.
As putea solicita in scris sa mi se trimita decizia sau pot sa trimit direct plangere impotriva sumei care mi s-a alocat si sa cer recalcularea?
Multumesc anticipat!
va veni si decizia.... cam dupa o luna. contestatia se poate face numai dupa primirea acesteia iar sumele vor fi calculate retroactiv in cazul in care aveti succes.
sunt mai rapizi cu platile decat cu hartiile...:)
Dar daca fac contestatie si impotriva sumei (ptr ca pe cupon e o suma foarteeee mica comparativ cu ce ar fi trebui sa fie) si impotriva faptului ca nu am primit decizie???
Contestatia se face impotriva modul de stabilire a indemnizatiei (a cuantumului acesteia)... :)
Pentru ca nu ati primit decizia aveti posibilitatea de a va adresa in scris AJPS cu o sesizare prin care le solicitati sa va comunice aceasta decizie, de la data primirii deciziei aveti posibilitatea sa o atacati in instanta.