avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Indemnizatie crestere copil fara decizie primita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Indemnizatie crestere copil fara decizie primita

Buna!
Am primit doar un cupon orin care mi se aloca o anumita suma ptr indemnizatai de copil si nu o decizie asa cum ar fi in mod normal.
Eu nu sunt de acord cu suma primita si doresc sa atac decizia, insa nu detin acea decizie.
As putea solicita in scris sa mi se trimita decizia sau pot sa trimit direct plangere impotriva sumei care mi s-a alocat si sa cer recalcularea?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: valery , utilizator 22:34, 16 Iulie 2009
Orice institutie publica este obligata sa va raspunda la sesizare in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei.
Multumesc ptr raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie pensie - talon de pensie sonia54 sonia54 Se poate contesta decizia de recalculare a pensiei, daca nu s-a primit inca decizia, dar s-a primit cuponul de pensie si pensia in cuantum mai mic decat cel ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie impotriva refuzului de a emite un act administrativ fiscal sabinna sabinna Am facut la Directia Generala de Administrare a marilor contribuabili mai multe solicitari de restituire de accize conform Codului Fiscal. Au trecut mai mult ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gresit calculata valery valery La calcularea indemnizatiei ptr cresterea copilului nu mi s-a luat in calcul si veiturile pe care le-am avut in baza unui contract de mandat la o firma de ... (vezi toată discuția)